• 01JUL

  WIJ ZIJN OPEN!

  Hallo allemaal,

  Vandaag hebben wij onze deuren weer geopend! Er is weer volledige receptie bezetting en we hebben in grote lijnen alle lessen weer op het rooster geplaatst zoals jullie van ons gewent zijn. Er zijn ook wat nieuwe lessen bijgekomen die buiten goed liepen en tevens zullen we na de zomervakantie ook weer van start gaan met overige lessen die nu niet zichtbaar zijn. 

  De studio is helemaal ingericht op de 1.5 meter en we hebben zelfs 2 meter aangehouden omdat we zelf ondervonden dat de 1.5 meter te beperkend was voor de bewegelijkheid. 

  Zoals we eerder hebben gemeld werken we met een leuke (reserverings)app genaamd Wellness Profi Center. Door middel van deze app kunnen we de aantallen van de fitness en de lessen instellen zodat de 1.5 meter gehandhaafd kan worden. Wij hebben vanuit dat oogpunt ook geen toestellen afgeplakt of schermen geplaatst. Door de aantallen te waarborgen, de standplaatsen van de toestellen en het gezond verstand van ons mens, kunnen wij de 1.5 meter prima aanhouden.

  Ook kunnen we door deelname aan de app beter zien waar de vraag naar is en zo het aanbod sneller wijzigen. We kunnen leden sneller bereiken omtrent een les en daarnaast kun je als klant ook je voeding in de app bijhouden en synchroniseert dat met de trainingen die je volgt.

  Om in deze app te komen, download je de Wellness Profi Center app vanuit je app of applestore en laat je het wachtwoord activeren via de receptie of per mail via tamara@wellnessproficenter.nl. De receptie helpt iedereen graag persoonlijk om in de app te komen. Eenmaal erin, is het werken ermee erg eenvoudig en overzichtelijk.

  De kleedkamers en de douches mogen gebruikt worden maar de ruimte is natuurlijk beperkt gezien de 1.5 meter handhaving. Een kleine tas met binnenschoenen, handdoek, water en uw overige spullen mag meegenomen worden naar de activiteit zodat u geen kleedkamer hoeft te gebruiken. Beneden hebben wij een kapstok waar de jas opgehangen kan worden.

  Ondanks het reserveren in onze app dient iedereen zich met zijn of haar pas te melden bij de receptie.

  De tent zal vandaag worden opgehaald. Er worden in principe geen vaste buiten trainingen meer gegeven. Wel is het zo dat de docent bij goed weer en bijvoorbeeld een wachtlijst in de app(meer deelnemers dan binnen mogelijk is), de keuze kan maken met de groep naar buiten te gaan.

  We zullen stoppen met de live lessen op Facebook maar wel verder gaan op ons youtube kanaal WPC Purmerend. Hier staan nog wat oude workouts op en zullen we elke maand een Bodyshape, een HIIT workout, een Focus les en een aanvullende training erop plaatsen. Wanneer je abonneert op het kanaal krijg je automatisch een bericht als er een nieuwe training op staat.

  In de loop van de weken zal alles weer acclimatiseren en zullen wij iedereen bij bijzonderheden en ontwikkelingen meteen op de hoogte stellen. Vanuit dit oogpunt vragen wij onze leden het e-mailadres bij de receptie na te lopen en/of op te geven.

  Alvast bedankt en veel sportplezier!