Tarieven en voorwaarden

 

Wij werken bij Wellness Profi Center niet met jaarcontracten. Bij ons staat flexibiliteit en service altijd voorop. U kunt bij ons een maandabonnement of een kwartaalabonnement nemen. Een kwartaalabonnement scheelt in de prijs waardoor sporten bij Wellness Profi Center nog voordeliger wordt!

Bij het inschrijven betaald u eenmalig 15 euro administratiekosten en 5 euro paskosten, daarnaast afhankelijk van het moment van inschrijving naar ratio een gedeelte van de maand tot aan de 1e incasso.

Wanneer u zich wilt uitschrijven doet u dit voor de 20e van elke maand of voor elk kalenderkwartaal. Omdat u bij ons vooraf betaald wordt u na het uitschrijven (alleen voor de 20e) niet meer geïncasseerd. U kunt zich bij ons uitschrijven middels een uitschrijfformulier die u persoonlijk aan de balie bij ons invult. Uitschrijvingen die telefonisch of via email worden gedaan, worden niet geaccepteerd.

Het volgen van een proefles is tot 17 jaar gratis en na 17 jaar 10 euro. Wanneer u zich meteen na een les of na een fitnessafspraak bij ons inschrijft worden deze proefles kosten van de administratiekosten afgehaald. Waardoor u uiteindelijk ook een gratis proefles heeft gehad. Let op: dit moet wel op dezelfde dag gebeuren.

M.u.v. ons Fitness Totaal Abonnement zijn al onze abonnementen all-in dus de fitness faciliteiten gecombineerd met onze groepslessen. Onze groepslessen zijn freestyle en van hoog niveau gegeven door ervaren en deskundige docenten. U hoeft zich niet van te voren in te schrijven voor een les en is ook niet gekoppeld aan vaste dagen, u heeft hier alle vrijheid in. Daarnaast kunt u het gehele kalenderjaar al u gemiste keren inhalen totdat onze teller op 1 januari weer op nul gaat.


Bekijk hier alle prijzen in één overzicht.

Bekijk hier ons reglement

Tarieven

  • 1 x per week all-in €31,-
  • 2 x per week all-in €37,-
  • Of onbeperkt all-in €43,-
  • Of onbeperkt alleen fitness €31,-

Opmerking

  • Geen contracten m.u.v. het Fitness Totaal abonnement
  • Kwartaal extra voordelig
  • Onbeperkt is inclusief alle lessen m.u.v. het Fitness Totaal abonnement
  • Sauna gratis bij alle abonnement