Over

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Het is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de Metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je veel sporten tijdens de vastenkuur en minder je de koolhydraten inname. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan suiker en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Sportvasten is ook een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten worden de spieren zo omgebouwd dat ze veel meer energie uit vet kunnen halen. Hierdoor hoeven de suikers, waarvan een veel kleinere voorraad is, minder aangesproken te worden. Het duurvermogen wordt derhalve veel groter.

Tijdens het vasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Daarnaast zitten er stoffen in die je hongergevoel onderdrukken en je spiermassa tijdens de kuur beschermen tegen afbraak. Sportvasten dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt. Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen bij een onze begeleider. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je bereid zijn te blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

Voor meer informatie over de bovenstaande informatie  kunt u ook de website van Fittergy doornemen. Er zijn diverse kuren te volgen!   https://www.fittergy.nl/Daarna kunt u contact opnemen met Michel van Halderen via info@wellnessproficenter.nl of bellen naar 0299 – 42 88 76