• Over

  Wellness Profi Center is naast een veelzijdige sportschool ook een erkend opleidingsinstituut van Fitvak. Dit instituut genaamd Physical Fitness Advies Buro geeft onder andere twee keer per jaar een Fitnesstrainer A en een Fitnesstrainer B opleiding erkend vanuit Fitvak. Wij hebben een slagingspercentage tegen de 90% en stellen aandacht en deskundigheid voorop naar onze cursisten.

  Onze docenten zijn goed gediplomeerd en hebben jarenlang ervaring. Daarnaast proberen wij ook innovatief te zijn door middel van het opzetten van eigen cursussen die een toegevoegde waarde hebben om als (Personal) Trainer te fungeren en allround te kunnen zijn.

 • Inhoud

  In tegenstelling tot het geven van een cursus die gericht is op wedstrijdsporters zoals de vechtsportbonden het geven, willen wij jullie kennis laten maken met een opleiding die zich richt op de grote doelgroep die volop in ontwikkeling is. Deze doelgroep is de recreatieve groep die graag het (kick)boksen willen leren en het willen implementeren in hun trainingen naar klanten toe of zelf willen toepassen in eigen trainingsvormen.

  Dus even los van de gewichtsklassen, het hard stoten en trappen op het hoofd en de negatieve agressie naar een conditionele, uitdagende, verantwoord technische en mentaal verbeterende vechtsportles.

  Een vechtsportles die zich richt op de grondmotorische eigenschappen en het ontwikkelen van een mooi, sterk en gezond lichaam. Positieve agressie en het beter omgaan met stress zijn ook belangrijke elementen voor een (kick)boksles.

 • Opleidingsinformatie

  Belangrijk:

  • Vereiste vooropleiding: Fitvak, Cios, Nederlandse Boksbond of andere vechtsportbonden
  • Kosten: 125,- euro exclusief 21 % BTW (N.B.)
  • Duur: één zondag van 12.00 tot 17.00
  • Datum: onbekend.
  • Cursusmateriaal: handouts, bij de prijs inbegrepen
  • Diplomering: vanuit ons opleidingsinstituut Physical Fitness Advies Buro

   

  Voor wie?

  Voor (Personal)Trainers en instructeurs die hun klanten een andere bewegingsvorm willen aanbieden die wel positief fysiologisch is. Je bent een Lifestyle adviseur of wilt het graag worden en iemand op de juiste en meest effectiefste manier trainen is jou streven! Op deze dag nemen we het volgende door: opzetten van een (kick)boksles, welke technieken wel en welke technieken niet, het trainen en bespreken van de energiesystemen  die gebruikt worden en waarom?

   

  N.B.
  Volgt u in 2014 een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep? Of hebt u kosten voor een EVC-procedure (Erkenning Verworven Competenties)? Dan mag u hiervoor de kosten, zoals lesgeld en kosten van de studieboeken onder bepaalde voorwaarden aftrekken.

  Lees hier de voorwaarden van de belastingdienst.

   

 • Aanmelden

  • Download hier het inschrijfformulier.
  • Betaling twee weken voor aanvang van deze opleiding. Bankgegevens kunt u vinden op het inschrijfformulier.

  Voor meer informatie en/of inschrijving kunt u e-mailen naar info@wellnessproficenter.nl of bellen naar 0299-428876 (Michel van Halderen)