Op deze pagina vindt u onze formulieren en rooster.

Lesrooster Wellness Profi Center, klik hier.

Indien u het prettig vindt kunt u zich nu ook online inschrijven en wordt u na ontvangst gebeld voor een afspraak. Dit scheelt voor u en voor ons wat meer tijd aan de receptie. 

U kunt het formulier uitprinten, invullen en inscannen. Het formulier mag naar info@wellnessproficenter.nl. Na ontvangst zult uw worden gebeld en wordt er een afspraak gemaakt om de inschrijving af te ronden. U tekent voor voor ons reglement en gaat de overeenkomst voor een jaar aan. Na dit jaar kunt elke maand opzeggen. U kunt per maand of kwartaal betalen middels incasso.

Reglement, klik hier. 

Tarievenlijst, klik hier.

Wij zijn aangesloten bij de grootste fitnessbranche van Nederland. In de bijlage de voorwaarden die wij hanteren.

Leveringsvoorwaarden NL Actief, klik hier.

Afhankelijk van welke activiteit u gaat doen, hebben wij twee verschillende inschrijfformulieren. Een Fitness Totaal inschrijfformulier die uitsluitend voor fitness is en een algemeen inschrijfformulier die voor zowel fitness als groepslessen is.

Inschrijfformulier algemeen, alle activiteiten, klik hier.

Inschrijfformulier fitness totaal, alleen fitness, klik hier.

Daarnaast bieden wij een gunstig tarief voor jeugd tot 17 jaar en wordt dit aangegaan voor een periode van zes maanden. Hier hebben wij een apart inschrijfformulier voor.

Inschrijfformulier jeugd, klik hier.

Na uw inschrijving wordt u gebeld voor een afspraak en ronden we de inschrijving persoonlijk af. U kunt ons per email laten weten welke activiteit uw voorkeur heeft en of wij u kunnen inboeken voor uw eerste groepsles of fitnessactiviteit bij ons!

U kunt deze inschrijving richten aan info@wellnessproficenter.nl. U wordt ge-contact tussen maandag en vrijdag.

Wilt u eerst een proefles volgen? Vul dan onze proefles aanvraag in op de homepage en wordt teruggebeld voor een boeking!

Wij hopen u snel op ons sportcentrum te ontmoeten!