• 17AUG

  BUITENTRAININGEN & INFORMATIE

  Beste leden,

  Allereerst willen wij jullie ontzettend bedanken voor jullie steun en geduld de afgelopen maanden. Zonder jullie zou de sportschool niet voort bestaan en dat waarderen wij enorm.

  Omdat wij ondanks de persconferentie nog geen duidelijkheid hebben over de volledige opening (de fitnessbranche is volop bezig om het te vervroegen), kunnen wij ook nog geen compensaties toezeggen/aangeven. Daarnaast is de compensatie vanuit de overheid ook niet voldoende om daar nu al toezeggingen over te doen. Wel zullen wij er alles en dan ook echt alles aan doen om jullie op welke manier dan ook tegemoet te komen en te verblijden met één van onze diensten. Zodra wij hier meer duidelijkheid over hebben, zullen wij dit ook communiceren.

  Ondanks deze tegenslag zijn wij erg blij met de eerste stap in de goede richting, namelijk de buitentrainingen die wij vanaf 18 mei mogen starten. Wij hebben een groot stuk parkeerterrein die we goed kunnen benutten voor buitentrainingen. We gaan drie vlakken maken met daarin een gedeelte toestellen/attributen, groepslessen en (kick)boksen.

  Wij hebben daarom ook een uitgebreid lesrooster kunnen maken en zullen continu inspelen op de behoefte en vraag van de klanten omtrent het aanbod.

  Om de aantallen en de richtlijnen vanuit het RIVM te kunnen waarborgen, werken wij op inschrijvingen via onze Wellness Profi Center app. Om toegang te kunnen krijgen tot onze app, vragen wij u een email te sturen naar tamara@wellnessproficenter.nl voor een activatielink. Dit is dezelfde app waarin wij ook de trainingsschema’s hebben verwerkt. Dus heeft dit al een keer geactiveerd, dan hoeft u niet te e-mailen maar kunt u het opnieuw downloaden.

  Om vanaf aanstaande maandag 18 mei op een verantwoorde manier goed te kunnen starten vragen wij de onderstaande richtlijnen in acht te nemen.

  Wij vragen u om thuis te blijven indien:

  • U één of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C).
  • U de afgelopen 24 uur klachten (corona symptomen) hebt gehad.
  • Uw huisgenoten/gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • Bij uw huisgenoten/gezinsleden in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

  Verder vragen wij:

  • Niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn
  • Uw auto niet te parkeren op ons parkeerterrein u.v. de zaterdag en de zondag. Dan kunt u uw auto achterin bij de Bladergroen parkeren en wacht u in de auto totdat de klanten van de voorgaande les van het sportgedeelte vertrokken zijn.
  • Zorg dat u thuis nog gebruik maakt van uw toilet. Onze toiletten zijn gesloten en alleen voor het zeer hoog nodige (in overleg met de trainer) te gebruiken. Bij gebruik worden de hygiëneregels nageleefd.
  • Neem uw eigen gevulde bidon/fles mee om uit te drinken.
  • Houd anderhalve meter (twee armlengtes) afstand van ieder ander persoon op de sportlocatie met uitzondering voor kinderen tot 13 jaar.
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  • Was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie.
  • Net als onze toiletten zijn ook onze douches gesloten.
  • Vermijd het aanraken van je gezicht en schud geen handen.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van docenten/medewerkers.

  Onze gediplomeerde trainers moeten leerlingen en ouders bij overtreding van de regels aanspreken op ongewenst gedrag.

  Lichte medische handelingen kunnen zonder bescherming worden uitgevoerd, tenzij er een handeling betreft waar meerdere volwassenen bij betrokken zijn.

  Wij zullen het groepslessen gedeelte voorzien van een afdak zodat u geen last heeft van de regen indien dit gebeurt. Dit geldt niet voor het fitness gedeelte (toestellen) en het (kick)boksgedeelte. Bij slecht weer is de keuze aan u wat u daarmee wilt doen en vragen wij of u zich wilt afmelden in de app, in de les. Uiteraard zullen wij bij noodweer zoals onweer de les annuleren.

  Wanneer u onverwachts niet deel kunt nemen, meld u dan af in de app zodat een andere klant weer toegang heeft.

  Wij zijn op Hemelvaartsdag geopend en zien u met veel enthousiasme en sportiviteit volgende week tegemoet op ons buitenterrein!

  Sportieve groet,

  Team Wellness Profi Center