• 24APR

  VOOR ONZE LEDEN

  Op de eerste plaats wil ik u laten weten dat wij van Wellness Profi Center uw verontrusting en vragen maar al te goed begrijpen.

  Op de tweede plaats hopen we oprecht dat u en uw naasten gezond zijn.

  De reden dat wij u zo goed begrijpen heeft er alles mee te maken dat ook wij, het gehele team van Wellness Profi Center, door een zeer onverwachte en bijna surrealistische situatie getroffen zijn, net als u. Dat maakt ook dat wij op dit moment de buitengewone en uitzonderlijke  situatie nog niet kunnen overzien.  

  Dit impliceert ook dat wij geen definitieve maatregelen kunnen nemen of kunnen besluiten op dit moment. We realiseren dat een uitzonderlijke situatie veerkracht vergt. Zowel bij u als bij uw WPC sportschool. We hopen dat u deze veerkracht kunt omzetten naar uw actie in de vorm van uw coulance.

  De overheid heeft belooft dat er compensatie mogelijkheden gaan komen om te voorkomen dat de sportschool in financiële moeilijkheden komt en de zaak zal moeten sluiten

  Wij geloven daar ook in.

  Wij vragen u uit coulance om het lidmaatschap geld te betalen en niet te storneren aangezien alle vaste financiële lasten doorgaan inclusief de lonen van de medewerkers.

  Als de beloofde compensatie geregeld is, zullen wij u compenseren en indien nodig een aantal maanden of kwartaal op uw rekening storten of niet incasseren.

  In de tussentijd bieden wij u trainingsschema’s aan via onze virtuele app, kunt u sportmateriaal lenen zolang de voorraad strekt en zullen wij op kort termijn groepslessen aanbieden via youtube of livestream.

  Indien u hier helaas niet meer verder kunt of wilt, dan kunt u uitschrijven via info@wellnessproficenter.nl. We hanteren wel een maand opzegtermijn.

  Hopende op uw medewerking en vertrouwen , Michel van Halderen