• 17APR

  LAATSTE NIEUWS!

  Beste leden,

  Vanaf as donderdag bieden wij drie diverse thuis trainingen aan, via onze WPC app in samenwerking met virtuagym. De trainingen hebben drie niveau’s,namelijk 1, 2 en 3 waarvan 3 het meest intensieve is. De trainingen zijn op basis van eigen lichaamsgewicht.

  We zullen de aankomende drie weken ook trainingen erin plaatsen met dumbells en weerstandsbanden. Dit voor de klanten die dit thuis hebben liggen of willen aanschaffen.

  Daarnaast gaan we mits er vanuit de regering wijzigingen komen, vanaf as vrijdag buiten trainingen geven op het parkeerterrein. Deze trainingen met maximaal 10 deelnemers per les (m.u.v. die van Michel), zijn op inschrijving per email.

  We zullen de volgende lessen aanbieden:

  * Crosspower body weight (Michel)
  * (Kick)Boxing body weight (met eigen handschoenen of zonder schaduwboksen) (Michel en Daryll)
  * HIIT 30 minuten (Tamara)
  * Bodyshape (Daryll)
  * Zumba (Azzedine)
  * Fat Attack (gebruik van step) (Azzedine)

  Indien er vraag is naar een looptraining of een wandel training, laat ons dit dan weten en wellicht kunnen we dat erbij toevoegen.

  Wellicht maken we gebruik van weerstandsbanden gezien we die continu goed kunnen reinigingen. De steps worden uiteraard ook goed gereinigd.

  Tussen de lessen komt er een 15 minuten wissel en sommige lessen zullen 45 minuten zijn om meer aanbod te genereren en vanwege de wissel.

  Uiteraard verwachten wij dat iedereen zich houdt aan de richtlijnen omtrent eventuele klachten die wijzen op het niet fit worden, handen schudden, afstand houden van minimaal 1 meter en het niezen in de elleboog.

  Wil je graag onze Wellness Profi Center app op je telefoon en vanaf as donderdag thuis je virtuele training volgen? Stuur dan je e-mail naar tamara@wellnessproficenter.nl.

  Vanaf morgen is het buiten rooster online en kun je je inschrijven voor de les via info@wellnessproficenter.nl.

  Blijf fit en eet gezond. Zorg goed voor jezelf en je omgeving!