Over

Persoonlijke begeleiding, een op u afgestemde training en calorieën inname op maat. Deze drie begrippen vormen de basis van Diplan. Uw persoonlijke trainer stelt na een uitgebreide anamnese samen met u een voedings- en bewegingsprogramma op. Dit wordt afgestemd op uw doelstelling en leefpatroon. Uw begeleider adviseert en ondersteunt u bij de uitvoering hiervan, uiteraard op een professionele en intensieve wijze.
U eet zes keer per dag. Drie maaltijden en drie tussendoortjes. Op die manier schommelt uw bloedsuikerspiegel niet teveel. De maaltijden in het voedingsprogramma zijn smakelijk en bovendien eenvoudig te bereiden. Per maaltijd weet u precies welke hoeveelheden u moet gebruiken. Van uw trainer ontvangt u per week een boodschappenlijst. Alle producten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar. Heeft u een allergie? Of lust u niet alles? Geen probleem. Uw begeleider zoekt dan samen met u naar vervangende producten.

U ziet uw begeleider altijd één keer in de week of één keer per twee weken afhankelijk van wat u wenst. Hij of zij is dus uw stok achter de deur, uw motivator. Houdt u zich niet aan uw programma? Dan kijkt uw begeleider samen met u wat u tegenhoudt. En zo nodig past hij of zij het programma aan naar een patroon dat wel bij u past
In 12 weken tijd (3 maanden) leert u een gezonde manier van leven aan en verandert u uw gedragspatronen. Zo ontwikkelt u een nieuw bewustzijn waarin gezond eten, plezier in sport, bewegen en ontspanning vanzelfsprekend worden.
Meer informatie kunt u ook vinden op www.diplan.nl. Wij werken zowel met Diplan standaard (normale koolhydraten inname) en met Diplan Plus (minder koolhydraten inname). Afhankelijk van uw beginsituatie en wensen op langer termijn wordt er gekeken naar de beste methode om mee te starten.

Bekijk hier alle Diplan abonnement informatie.

Vraag voor meer informatie een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan. Ons telefoonnummer is 0299-428876 en u kunt via de receptie een afspraak laten inboeken bij Tamara de Lang.