• Over

  Wellness Profi Center is naast een veelzijdige sportschool ook een erkend opleidingsinstituut van Fitvak. Dit instituut genaamd Physical Fitness Advies Buro geeft onder andere twee keer per jaar een Fitnesstrainer A, een fitnesstrainer B en een Personal Trainer opleiding erkend vanuit Fitvak. Wij hebben een slagingspercentage tegen de 90% en stellen aandacht en deskundigheid voorop naar onze cursisten.

  Onze docenten zijn goed gediplomeerd en hebben jarenlang ervaring. Daarnaast proberen wij ook innovatief te zijn door middel van het opzetten van eigen cursussen die een toegevoegde waarde hebben om als (Personal) Trainer te fungeren en allround te kunnen zijn. Daarnaast heeft het Physical Fitness Advies Buro ook zelf lesdagen opgezet als aanvulling in de opleidingen. U zult dus ondervinden dat niet alle vakken bij elk opleidingsinstituut in Nederland hetzelfde zijn. Bekijk dit goed zodat u de juist keuze kunt maken.

  De cursus Spierhypertrofie hebben wij zelf ontwikkeld en is voor iedereen toegankelijk en uiterst interessant en leerzaam. Na het afronden van de cursus Spierhypertrofie ontvangt u een certificaat vanuit het Physical Fitness Advies Buro

  De cursus wordt gegeven door Michel van Halderen, (40 jaar topsporttrainer) en Gerard vd Poel (bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog)

 • Opleidingsinformatie

  Belangrijk

  •     Vereiste vooropleiding: geen
  •     Doelgroep: (Personal)Trainers en (sportieve) mensen die geïnteresseerd zijn in de fysiologie en het trainen van Spierhypertrofie
  •     Kosten: 125,- euro voor één dagdeel  exclusief 21% BTW  (N.B.)
  •     Duur: 1 dagdeel
  •     Datum: 11 september 2016
  •     Diplomering: een certificaat vanuit het Physical Fitness Advies Buro

  De cursus spierhypertrofie geeft u theoretische en praktische kennis over het trainen en ontstaan van spierhypertrofie (spiergroei). Er is één dag gericht op het theoretische en fysiologische gedeelte van spierhypertrofie en één dag gericht op de praktijk en het trainen van spierhypertrofie. U kunt één of beide dagdelen volgen.

   

  N.B.
  Volgt u in 2014 een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep? Of hebt u kosten voor een EVC-procedure (Erkenning Verworven Competenties)? Dan mag u hiervoor de kosten, zoals lesgeld en kosten van de studieboeken onder bepaalde voorwaarden aftrekken.

  Lees hier de voorwaarden van de Belastingdienst.

 • Aanmelden en rooster

  • Download hier het inschrijfformulier

  Voor meer informatie kunt u e-mailen naar tamara@wellnessproficenter.nl of bellen naar 0299-428876 (Tamara de Lang)