• VOEDINGSSEMINARS

  Over


  Elk jaar organiseren wij kosteloos voor onze leden een voedingsseminar op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken vanuit de universiteiten. Wij zullen op zondag 11 maart 2018 weer een kosteloze voedingsseminar organiseren.

   

  Je kunt je hiervoor aanmelden via welln022@planet.nl

 • SPORTVASTEN

  Over

  Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de Metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je elke dag sporten tijdens de vastenkuur en minder je de koolhydraten inname. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

  Sportvasten is ook een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten worden de spieren zo omgebouwd dat ze veel meer energie uit vet kunnen halen. Hierdoor hoeven de suikers, waarvan een veel kleinere voorraad is, minder aangesproken te worden. Het duurvermogen wordt derhalve veel groter.

  Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Daarnaast zitten er stoffen in die je hongergevoel onderdrukken en je spiermassa tijdens de kuur beschermen tegen afbraak. Sportvasten, dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt. Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen bij een sportvastenbegeleider. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je bereid zijn te blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

  Sinds mei 2013 organiseren wij ook Sportvasten groepsreizen naar het zonnige Las Playitas op Fuerteventura! Voor meer informatie over de bovenstaande informatie  kunt u contact opnemen met Michel van Halderen en/of Tamara de Lang via tamara@wellnessproficenter.nl of via 0299 – 42 88 76

 • TOTAL LIFESTYLE

  Over

  Voedingsadvies op maat in combinatie met een beweeg/sporttraject binnen in ons sportcentrum.

  • Voedingsadvies in de vorm van duidelijke richtlijnen
  • Het bijhouden van de voeding en het sporten in onze Wellness Profi Center app (niet verplicht)
  • Elke twee weken een evaluatie en weging/meting
  • Contact tussendoor middels app of e-mail
  • Onbeperkt sporten

  De prijs van het abonnement is 99,95 per maand en elke maand opzegbaar!

  Meer informatie via tamara@wellnessproficenter.nl